top of page

Ομαδικά Group Lessons

Τα online ομαδικά μαθήματα (γκρουπάκια) είναι ένας ακόμη τρόπος να μάθετε την Ιαπωνική γλώσσα ο οποίος - όπως και τα ιδιαίτερα - έχει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά του. Στα θετικά οι προσιτές τιμές, ο σταθερός ρυθμός προόδου που προσαρμόζεται μεν, αλλά ούτε κωλυσιεργεί ούτε ξεφεύγει από τις δυνατότητες του "μέσου" μαθητή και φυσικά η αίσθηση του ομαδικού πνεύματος, ο θεμιτός συναγωνισμός, ο κοινός στόχος και η γενικότερη ένταξη σε μια ομαδική προσπάθεια. Προκειμένου να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες κι επιθυμίες, δημιουργήθηκαν τμήματα διαφόρων "ταχυτήτων" και τύπων.  

Introductory (3-5 άτομα)

Πρόγραμμα
Μαθήματα/Εβδομάδα
Ώρες / Μάθημα
Μηνιαίο Κόστος
Cozy
1
1,5
60€

Group 3-5 ατόμων για όσους θέλουν να γνωρίσουν τη γλώσσα, την κουλτούρα και νοοτροπία της Ιαπωνίας, αλλά πιέζονται χρονικά ή/και δεν έχουν κάποιους άμεσους στόχους (όπως εξετάσεις, στόχους επαγγελματικής ή φοιτητικής φύσης) και θέλουνε ένα "χαλαρό" μάθημα. Σε μικρά τμήματα μαθαίνουμε λίγο-λίγο τα πάντα γύρω από την Ιαπωνία. Ιδανικό για όσους θέλουν να μάθουν τη γλώσσα, με έμφαση στην επικοινωνία.

Full Course (4-6 άτομα)

Πρόγραμμα
Μαθήματα / Εβδομάδα
Ώρες ανά μάθημα
Μηνιαίο Κόστος
Κόστος ανά ώρα
Cool
2
1
88€
10-11€
Ideal
2
1,5
108€
8-9€

Group 4-6 ατόμων για όσους θέλουν την αληθινή εμπειρία της γλώσσας, με ιδανικούς ρυθμούς εκμάθησης χωρίς να επιβαρύνονται πλήρως το κόστος των ιδιαίτερων μαθημάτων. Μέσα σε ένα ομαδικό περιβάλλον, είναι ο αρτιότερος και πιο Value For Money τρόπος για να μάθει κανείς τη γλώσσα και τον πολιτισμό της Ιαπωνίας, ενώ θέτονται ετήσια στόχους εξετάσεων. Ιδανικό για όσους ενδιαφέρονται για τη γλώσσα για λόγους επαγγελματικούς, φοίτησης και κατοίκησης στην Ιαπωνία. Εάν θέλετε να μάθετε σύντομα και οικονομικά τη γλώσσα αυτό είναι το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς.

​Σημειώσεις: 

  1. Τυχόν ακυρώσεις από πλευράς καθηγητή αναπληρώνονται κατόπιν συνεννόησης (συνήθως το Σαββατοκύριακο).

  2. Η μία διδακτική ώρα ισούται με 60'.

  3. Στις υπηρεσίες περιλαμβάνονται ηλεκτρονικές σημειώσεις (cloud notes), ηλεκτρονικές πλατφόρμες για διορθώσεις ασκήσεων εκτός μαθήματος και συνεχής υποστήριξη μέσω Social Media (Viber, Whatsapp, Discord etc).

  4. Οι εξετάσεις στην Ελλάδα (Αθήνα) διεξάγονται μία φορά τον χρόνο, κάθε πρώτη Κυριακή του Δεκέμβρη.

  5. Τα πτυχία που υπάρχουν είναι σε αύξουσα σειρά N5<N4<N3<N2<N1 με το N3 να αντιστοιχεί στο αντίστοιχο Lower της Αγγλικής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι αντιπροσωπεύουν τα πτυχία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του φορέα εξετάσεων JLPT

  6. Τα βιβλία που χρησιμοποιούνται στην διδασκαλία κατά κύριο λόγο είναι τα εξής: Minna no Nihongo, Marugoto, Kanji Look and Learn 512 Workbook, Jisho etc.

  7. Βοηθητικό υλικό που συχνά εξυπηρετεί τους μαθητές (όπως λεξικό, φυλλάδια εξάσκησης γραφής κλπ, χρήσιμες ιστοσελίδες κλπ).

  8. Οι χρόνοι εξετάσεων είναι ενδεικτικοί και εξαρτώνται από την συνοχή των μαθημάτων, τις δυνατότητες και τη συνέπεια των μαθητών.

  9. Πληρωμές μέσω PayPal, Revolut, Iris και e-banking.

  10. Στα ομαδικά μαθήματα γίνεται προπληρωμή των μαθημάτων σε διάφορες βάσεις (εβδομαδιαία, μηνιαία, τρίμηνη). Οι παραπάνω τιμές αφορούν μηνιαία προπληρωμή.

bottom of page